Anti aging tretmani

Prirodna metoda pomlađivanja

O metodi

Tržište nudi mnogobrojne tretmane oblikovanja tijela, pomlađivanja i korekcije nedostataka lica. U Poliklinici Dr. Zubović odlučili smo se za prirodnu metodu pomlađivanja pomoću naših vlastitih stanica, odnosno plazmom bogatom faktorima rasta i tehnologijom PRGF-Endoret Esthetic.

PRGF-Endoret

PRGF®-Endoret®(plasma rich in growth factor - endogeneus regenerative technology) najnapredniji je sustav na tržištu za dobivanje vlastite plazme bogate trombocitima te nam je danas dostupna i u estetskoj medicini i dermatologiji. Jedna je od najbolje dokumentiranih procedura na svijetu s kliničkim podacima od preko 20 godina i poduprijeta s više od 70 znanstvenih radova - više od bilo koje druge PRP procedure.

 • Učinkovito djelovanje

  Pomaže u regeneraciji kože i smanjenju bora dodajući pravi kolagen i polako otpuštajući nutriente i proteine u kožu te zbog toga smanjuje vrijeme starenja kože, istovremeno popravljajući štetu.
 • Dokazano najbolji rezultati

  Jedini tretman koji ne uključuje leukocite koji uzrokuju upalu i crvenilo pa su rezultati pomlađivanja kože bolji, a nuspojave puno manje.
 • Licenciran za pomlađivanje

  PRGF je jedini tretman plazmom koji ima licencu u EU za pomlađivanje kože. PRGF-Endoret ima Europski CE certifikat te Američki FDA Approval.

Kome je potrebno

 • Na anti-aging tretmane danas se odlučuju jednako muškarci i žene koje drže do svojeg izgleda i ulažu u izgled.
 • Dobro je i za kožu nakon dugotrajnog sunčanja jer faktori rasta u plazmi potiču kožu da se sama obnovi te sprječavaju isušivanje kože.

Važno znati prije

Prije tretmana potrebno je skinuti šminku i dobro očistiti lice. Zatim se lice namaže anestetskom kremom koja mora stajati na licu najmanje pola sata da bi tretman bio bezbolan.

Tijek tretmana

Ovim tretmanom vadi se mala količina krvi pacijenta te posebnom BTI cenrtifugom odvojimo plazmu od crvenih i bijelih krvnih zrnaca.

Plazma se sastoji od dvije frakcije - F1 i F2. Frakcija F2 bogata je faktorima rasta te ju ubrizgavamo u lice, a frakciju F1 koristimo na kraju tretmana poput maske na licu kako bi se zatvorile pore od ubrizgavanja i smirila reakcija na licu. Plazmu injektiramo poput tretmana mezoterapije u cijelo lice, dekolte, vrat i ruke kroz tanke iglice.

 • Tretman je bezbolan i brz, a nuspojava nema budući da se koristi vlastita plazma osobe.
 • Najčešće su potrebna 3 tretmana u razmacima od mjesec dana, a zatim održavanja jednom godišnje.
 • Vrlo učinkovito za kožu oštećenu sunčevim zrakama jer znanstvena istraživanja pokazuju da plazma tretmani obnavljaju sva oštećenja i vraćaju kožu u mlađe stanje.

Nakon tretmana

 • Nakon tretmana moguće je lagano crvenilo na licu, ali rijetko je crvenilo toliko jako da se osoba ne može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.
 • Ponekad se dogodi da se ozlijedi krvna žilica na licu pa nastane hematom, ali kako se koriste vlastite stanice nema opasnosti od neželjenih reakcija.

Mjere opreza

Tretman PRGF-Endoretom potpuno je prirodan jer koristi stanice vlastite plazme tako da nije moguća pojava alergijskih ili drugih neželjenih reakcija. Reakcije mogu nastati ako se ubode u krvnu žilicu, no tada će samo nastati hematom.

Tretmani uz PRGH-Endoret

Provjerite prednosti revolucionarne tehnologije koju koristimo za sigurno pomlađivanje lica.

preuzmite

Naše ponude

Provjerite ponudu, cijene naših usluga, načine plaćanja te dodatne pogodnosti koje vam nudimo.

pogledajte

Dogovorite termin

Rezervirajte svoj termin kod naših stručnjaka, uklonite probleme i stvorite ljepši osmijeh!

rezervirajte

Pitajte stručnjake

Slobodno nam se javite sa svim pitanjima, molbama, željama... stojimo vam na raspolaganju.

pitajte nas

Prijavite se na naš newsletter i na vrijeme saznajete o novostima, popustima i promocijama naše Poliklinike.