BTI Implantati

Nadomjesci na implantatima

U Poliklinici Dr. Zubović cijenimo vaše prirodno zubno tkivo i nastojimo sačuvati svaki prirodni zub što je duže moguće.

Smatramo da su danas implantati najsigurnije i najbolje rješenje za nedostatak zuba, a svojim pacijentima želimo omogućiti fiksni nadomjestak kada god je to moguće. Kvaliteta života s implantatima neusporediva je s kvalitetom života kod nošenja proteze.

Sistem implantata koji koristimo (BTI IMPLANT SYSTEM) omogućuje nam da postavimo implantate u jako resorbiranu čeljust bez potrebe za korištenjem invazivnih kirurških postupaka te tako pacijentima osiguramo fiksni nadomjestak.

BTI implantološki sustav

BTI implantološki sustav jedan je od najboljih i najpreciznijih implantoloških sistema na tržištu. Površina BTI implantata hidrofilna je, što je vrlo važno za poboljšavanje procesa oseointegracije. U kombinaciji s PRGF-Endoret tehnikom, ovaj sustav nam omogućuje iznimne rezultate.

Cijeli sustav temelji se na preciznoj procjeni gustoće kosti koju iz CBCT snimke izračunava poseban kompjutorski program BTI Scann. Na temelju CBCT snimke određuje se dimenzija i protokol postavljanja implantata.

Ono što BTI implantate čini drugačijima od ostalih implantata na tržištu jest činjenica da su oni plod stalnog istraživanja i razvoja zahvaljujući prestižnom timu istraživača i suradnika na internacionalnoj razini koji imaju direktan utjecaj na trenutne inovacije i poboljšanja proizvoda.

Danas na tržištu postoje desetine vrsta dentalnih implantata s velikim razlikama u dizajnu i razlikom u lokaciji proizvodnje pojedinih sastavnih dijelova. BTI implantološki sistem ima dozvolu Europskih zadravstvenih autoriteta sa CE oznakom, kao i TÜV i FDA CERTIFIKAT.

BTI implantološki sistem je sistem koji nudi široki raspon mogućnosti prilagođenih za svaku potrebu, od planiranja prije kirurgije, odabira najprilagođenijeg implantata i uporabe napredne kirurške tehnike pa sve do kreiranja konačnog protetskog nadomjeska, i to na takav način da doktori dentalne medicine mogu pristupiti tretmanu s maksimalnim povjerenjem i predvidljivošću.

Povratak na prethodnu

Vratite se na prethodnu stranicu i saznajte sve ostalo o ovom tretmanu.

nazad

Sve o BTI implantatima

Preuzmite sve detalje o dentalnim implantatima i terapiji koju mi koristimo u jednom dokumentu.

preuzmite

Pitajte stručnjake

Slobodno nam se ovim putem javite, stojimo vam na raspolaganju.

pitajte nas