Estetska dentalna medicina

Omogućuje ljepotu zuba na zdrav način
... jer kažu da lijep osmijeh otvara sva vrata!

  • Tehnologija estetske dentalne medicine omogućuje ostvarivanje željenog sjaja i osmijeha, ne zaboravljajući pritom primarnu zadaću dentalne medicine, a to je zdravlje zuba.
  • Naši doktori dentalne medicine i dentalni tehničari svakodnevno pronalaze estetska rješenja za zadovoljni osmijeh svojih pacijenata, pritom ne žrtvujući zdravstvene kriterije.

Izbjeljivanje zubi

Saznajte više o ovom postupku postizanja prirodno svjetlije boje zubi.

Dentalne ljuske

Saznajte više o ovom postupku za trenutačnu promjenu osmijeha.

Zahvalni smo na poklonjenom povjerenju da vam podarimo još ljepši osmijeh

Tihana je već dugo stalan gost u našoj ordinaciji, a prekrasnu bjelinu prirodnog osmijeha održavamo Zoom izbjeljivanjem.

Tihana Zrnić
voditeljica

Jednostavnost Sanjinog osmijeha sve obara s nogu te joj se zahvaljujemo što nam je poklonila povjerenje brige o svom osmijehu.

Sanja Agić
vizažistica

Već 30 godina brigu o svom zaraznom osmijehu Almira povjerava doktoru Mariju Zuboviću. Svima poznat, a danas i potpuno obnovljen, čuva Almirinu bezvremensku ljepotu te se nadamo da će još dugo vladati Hrvatskim medijskim prostorom.

Almira Osmanović
prima balerina

Naša draga Vesna uvijek nas zabavlja svojim dolaskom. Otvorena za sve naše ideje, preporuke i nove tehnologije. Vjerujemo da će njen novi osmijeh primijetiti svi gledaoci njenih emisija.

Vesna Kljajić
voditeljica

Zanima vas nešto više?

Slobodno nam se javite sa svim pitanjima vezanim uz područja estetske dentalne medicine ili za naše ostale dentalne usluge i odgovorit ćemo vam u kratkom roku.

kontakt

Prijavite se na naš newsletter i na vrijeme saznajete o novostima, popustima i promocijama naše Poliklinike.