Naš tim

Naš tim čine stručnjaci koji se služe najsuvremenijim metodama i uređajima koristeći materijale vrhunskih svjetskih proizvođača, a sve to pomoću znanja koje svake godine nadopunjavaju na seminarima kako bi vama mogli pružiti potpunu i kvalitetnu uslugu.

Mario Zubović, dr.med.dent

Dr. Mario Zubović je osnivač i vlasnik Poliklinike “Dr. Zubović” s preko 35 godina iskustva u stomatologiji. Nakon završenog Stomatološkog fakulteta u Zagrebu odlazi u Njemačku na daljnju edukaciju. Nakon povratka, 1980. godine otvara privatnu ordinaciju, koja se 1990. seli na sadašnju adresu. Njegova specijalnost i ljubav leži u protetici te ga kolege smatraju jednim od majstora pripreme zuba za protetski rad, a mnogim, danas poznatim stomatolozima, bio je mentor i učitelj.

Martina Poldrugač, dr.med.dent, spec.ortodont

Nastavljajući obiteljsku tradiciju, Dr. Martina Poldrugač završava Stomatološki fakultet u Zagrebu te ubrzo nakon završetka fakulteta, specijalizaciju iz ortodoncije. Dio tima poliklinike je od 2002. godine, kada postaje i ravnateljicom Poliklinike "Dr. Zubović". Posvećena savršenstvu u svojoj specijalizaciji, stalno se educira na inozemnim seminarima i kao prioritet stavlja učenje od vodećih svjetskih ortodonata s kojima usko surađuje. Članica je upravnog odbora Hrvatskog društva ortodonata te aktivno sudjeluje u radu društva, a 2014. godine postaje i podpredsjednica društva. Također, član je organizacijskog odbora prvog hrvatskog kongresa ortodonata, održanog u listopadu 2012. u Dubrovnik Hotelu u Zagrebu, na kojem i sama predaje.

Dr. Nena Medak

Doktorica Nena Medak naše je najnovije pojačanje. Uz doktorat iz područja oralne kirurgije koji upravo završava dr. Nena se specijalizira na području implantologije i regeneracije korištenjem tehnologije PRGF-Endoret. Izrazito ju zanima implantologija te se educirala u Španjolskoj, na BTI Biotechnology Institutu, najvećem centru za edukaciju implantologije. Ambiciozna i pedantna u poslu, Nena svakom pacijentu pristupa s pažnjom. Iako naizgled vrlo ozbiljna, ni u ordinaciji ne može sakriti svoj vedar duh.

Sabina Sikirić, dent. asistent

Sabina je završila srednju medicinsku školu u Zagrebu i nakon rada na klinici Rebro, 2010. godine postaje neizostavan član tima Poliklinike “Dr. Zubović”. Sabina je asistentica u ortodontskoj ordinaciji i od kada se upoznala s ortodoncijom kaže da ne bi radila ništa drugo. Završila je tečaj iTOP odnosno individualni trening oralne profilakse što podrazumijeva učenje o pravilnom načinu četkanja zubi. Svaki pacijent, nakon postave fiksnog aparat obavezno prolazi temeljitu obuku o higijeni, a svima koji imaju poteškoće u učinkovitom održavanju oralne higijene, rado će dati savjete i upute.

Antonija Bogić, dent. asistent

Antonija je završila srednju medicinsku školu u Bosni i Hercegovini nakon koje dolazi u Zagreb. Godine 2016. pridružuje se timu Poliklinike Zubović kao asistentica u polivalentnoj ordinaciji. U slobodno vrijeme aktivno se bavi karateom te osvaja medalje na brojnim natjecanjima.

Nikolina Horčička, dent. tehničar

Nikolina je završila zubotehničku školu u Zagrebu, a 2010. godine završava usavršavanje za ortodontskog tehničara na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, gdje je naučila osnove izrade ortodontskih aparata. Nakon nekoliko mjeseci rada u našem laboratoriju, odlazi na dodatno usavršavanje u Nizozemski laboratorij ORTHO LAB u kojem stječe znanje i iskustvo u izradi velikog broja ortodontskih aparata.

Darija Vlašić Kaić, dr. stom. specijalist parodontolog

Kao specijalist parodontolog predano i savjesno radi u sklopu svoje profesije te pristupa svakom pacijentu individualno i sa željom da pruži najvišu kvalitetu i vrhunsku uslugu. Specijalizaciju iz parodontologije odabire u želji da pomogne sve većem broju pacijenata koji ne prepoznaju ili ne liječe sve rašireniju parodontnu bolest. Bavi se dijagnostikom, prevencijom i terapijom parodontnih oboljenja, estetskim zahvatima i implantologijom, a u Poliklinici Dr. Zubović radi kao vanjski suradnik.

Slobodno nam se javite, cijeli naš tim stoji vam na raspolaganju.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.