Naš tim

Naš tim čine stručnjaci koji se služe najsuvremenijim metodama i uređajima koristeći materijale vrhunskih svjetskih proizvođača, a sve to pomoću znanja koje svake godine nadopunjavaju na seminarima kako bi vama mogli pružiti potpunu i kvalitetnu uslugu.

Mario Zubović, dr.med.dent

Dr. Mario Zubović je osnivač i vlasnik Poliklinike “Dr. Zubović” s preko 35 godina iskustva u stomatologiji. Nakon završenog Stomatološkog fakulteta u Zagrebu odlazi u Njemačku na daljnju edukaciju. Nakon povratka, 1980. godine otvara privatnu ordinaciju, koja se 1990. seli na sadašnju adresu. Njegova specijalnost i ljubav leži u protetici te ga kolege smatraju jednim od majstora pripreme zuba za protetski rad, a mnogim, danas poznatim stomatolozima, bio je mentor i učitelj.

Martina Poldrugač, dr.med.dent, spec.ortodont

Nastavljajući obiteljsku tradiciju, Dr. Martina Poldrugač završava Stomatološki fakultet u Zagrebu te ubrzo nakon završetka fakulteta, specijalizaciju iz ortodoncije. Dio tima poliklinike je od 2002. godine, kada postaje i ravnateljicom Poliklinike "Dr. Zubović". Posvećena savršenstvu u svojoj specijalizaciji, stalno se educira na inozemnim seminarima i kao prioritet stavlja učenje od vodećih svjetskih ortodonata s kojima usko surađuje. Članica je upravnog odbora Hrvatskog društva ortodonata te aktivno sudjeluje u radu društva, a 2014. godine postaje i podpredsjednica društva. Također, član je organizacijskog odbora prvog hrvatskog kongresa ortodonata, održanog u listopadu 2012. u Dubrovnik Hotelu u Zagrebu, na kojem i sama predaje.

Dr. Nena Medak

Doktorica Nena Medak naše je najnovije pojačanje. Uz doktorat iz područja oralne kirurgije koji upravo završava dr. Nena se specijalizira na području implantologije i regeneracije korištenjem tehnologije PRGF-Endoret. Izrazito ju zanima implantologija te se educirala u Španjolskoj, na BTI Biotechnology Institutu, najvećem centru za edukaciju implantologije. Ambiciozna i pedantna u poslu, Nena svakom pacijentu pristupa s pažnjom. Iako naizgled vrlo ozbiljna, ni u ordinaciji ne može sakriti svoj vedar duh.

Sabina Sikirić, dent. asistent

Sabina je završila srednju medicinsku školu u Zagrebu i nakon rada na klinici Rebro, 2010. godine postaje neizostavan član tima Poliklinike “Dr. Zubović”. Sabina je asistentica u ortodontskoj ordinaciji i od kada se upoznala s ortodoncijom kaže da ne bi radila ništa drugo. Završila je tečaj iTOP odnosno individualni trening oralne profilakse što podrazumijeva učenje o pravilnom načinu četkanja zubi. Svaki pacijent, nakon postave fiksnog aparat obavezno prolazi temeljitu obuku o higijeni, a svima koji imaju poteškoće u učinkovitom održavanju oralne higijene, rado će dati savjete i upute.

Antonija Bogić, dent. asistent

Antonija je završila srednju medicinsku školu u Bosni i Hercegovini nakon koje dolazi u Zagreb. Godine 2016. pridružuje se timu Poliklinike Zubović kao asistentica u polivalentnoj ordinaciji. U slobodno vrijeme aktivno se bavi karateom te osvaja medalje na brojnim natjecanjima.

Nikolina Horčička, dent. tehničar

Nikolina je završila zubotehničku školu u Zagrebu, a 2010. godine završava usavršavanje za ortodontskog tehničara na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, gdje je naučila osnove izrade ortodontskih aparata. Nakon nekoliko mjeseci rada u našem laboratoriju, odlazi na dodatno usavršavanje u Nizozemski laboratorij ORTHO LAB u kojem stječe znanje i iskustvo u izradi velikog broja ortodontskih aparata.

Ksenija Maletić, dipl.oec., voditelj ordinacije

Ksenija je voditeljica ordinacije te najmlađi član tima Poliklinike Zubović.

Darija Vlašić Kaić, dr. stom. specijalist parodontolog

Kao specijalist parodontolog predano i savjesno radi u sklopu svoje profesije te pristupa svakom pacijentu individualno i sa željom da pruži najvišu kvalitetu i vrhunsku uslugu. Specijalizaciju iz parodontologije odabire u želji da pomogne sve većem broju pacijenata koji ne prepoznaju ili ne liječe sve rašireniju parodontnu bolest. Bavi se dijagnostikom, prevencijom i terapijom parodontnih oboljenja, estetskim zahvatima i implantologijom, a u Poliklinici Dr. Zubović radi kao vanjski suradnik.

Slobodno nam se javite, cijeli naš tim stoji vam na raspolaganju.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.