O poliklinici

Privatna ordinacija Dr. Zubović radi već 36 godina i u tom razdoblju broji stotine i stotine zadovoljnih pacijenata koji naše usluge koriste kroz nekoliko generacija.

  • Kvaliteta usluga

    Kvalitetna usluga te mogućnost da sve potrebno za sanaciju zuba obavite na jednom mjestu i u najkraćem roku, urodila je mnoštvom vjernih posjetioca i korisnika.
  • Potpune dentalne usluge

    Sve iz područja konzervative (ispuni-plombe, liječenje), protetike, implantologije, parodontologije, ortodoncije te preventivni i edukativni savjeti o zaštiti zuba.

Naš tim

Naš tim čine dva doktora dentalne medicine, voditeljica ordinacije, dvije asistentice i dentalna tehničarka. Služe se najsuvremenijim metodama i uređajima koristeći materijale vrhunskih svjetskih proizvođača te kontinuirano nadopunjavajući svoje znanje na seminarima.

upoznajte tim

Osobe koje su nam poklonile svoje povjerenje

Jednostavnost osmijeha naše Sanje sve obara s nogu. Zahvaljujemo Sanji što nam je poklonila povjerenje brige o svom osmijehu.

Sanja Agić
vizažistica

Naša draga Vesna uvijek nas zabavlja svojim dolaskom. Otvorena za sve naše ideje, preporuke i nove tehnologije. Njen novi osmijeh nadamo se da će primijetiti svi gledatelji njenih emisija.

Vesna Kljajić
voditeljica

Već mnogo godina Tihana je stalan gost u našoj ordinaciji, a prekrasnu bjelinu prirodnog osmijeha održavamo Zoom izbjeljivanjem.

Tihana Zrnić
voditeljica

Vizija

Vizija Poliklinike Dr. Zubović je podariti vam najljepši mogući osmijeh u bilo kojoj dobi i posvetiti se pružanju iznimne i personalizirane brige svakom našem pacijentu, a da bi ostvarili našu viziju, idemo u korak s najnovijim tehnološkim dostignućima u struci i služimo se najmodernijim tehnikama rada u svim područjima stomatologije. Također želimo postati poznati zbog savršene usluge i načina rada. Želimo da se naši gosti ugodno osjećaju i da znaju da su uvijek dobrodošli te nam je cilj nadmašiti njihova očekivanja. Obećavamo da će vaše iskustvo u našoj Poliklinici biti ugodno i nezaboravno, a naša garancija je vaš životni ponos, vaš osmijeh.

Misija

Ako smo mi, kao doktori dentalne medicine, posvećeni pružanju najbolje moguće terapije našim pacijentima, važno je da pogledamo rezultate posljednjih istraživanja i donesemo očitu odluku u vezi s terapijom naših pacijenata.Ako želimo pružati jednu od najboljih dentalnih usluga, u najboljem troškovnom smislu, sa najmanje neudobnosti za naše pacijente, sa najmanjim mogućim brojem posjeta ordinaciji, sa kratkim kontrolama i cjelokupnu terapiju odraditi što je brže moguće, tada se od nas traži da koristimo najmoderniju tehnologiju. Sve manje od toga ne bi podrazumijevalo pružanje najbolje moguće usluge našim pacijentima. Postavljene ciljeve ćemo postići pomoću velike predanosti našoj profesiji, predanosti koju želimo sa svima podijeliti tako da su vrata naše poliklinike otvorena kolegama koji se žele upoznati s 'našom' dentalnom medicinom.

POLITIKA ZAŠTITE PODATAKA

Objavom Politike o zaštiti podataka želimo Vam na jasan i transparentan način upoznati kako i zašto prikupljamo i za što koristimo Vaše osobne podatke za vrijeme korištenja usluga Poliklinike 'Dr. Zubović' ili suradnje s nama, s kime ih i zašto dijelimo, koja su Vaša prava u vezi Vaših osobnih podataka koje koristimo, te na koji način ih štitimo.

PROČITAJTE VIŠE

Poklonite nam i vi svoje povjerenje!

Postanite član brojne i zadovoljne obitelji korisnika usluga naše ordinacije!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.