Što je PRGF®-Endoret® tehnologija

zubovic149

PRGF®-Endoret® (plasma rich in growth factor-endogeneus regenerative technology) je najnapredniji sustav na tržištu za dobivanje vlastite plazme bogate trombocitima te je jedna od najbolje dokumentiranih procedura na svijetu s kliničkim podacima od preko 20 godina i poduprijeta s više od 70 znanstvenih radova – više od bilo koje druge PRP procedure. Danas nam je dostupna u stomatologiji, estetskoj medicini i dermatologiji, sportskoj medicini i ortopediji te oftalmologiji. PRGF je jedini tretman plazmom koji ima licencu u EU za svako područje primjene. Jedini je tretman koji ne uključuje leukocite pa su rezultati bolji, a nuspojave puno manje.

Temelji se na formulaciji i korištenju pacijentovih vlastitih stanica s biološkom aktivnošću, faktorima rasta i fibrinskim biomaterijalom za stimulaciju i ubrzanje cijeljenja i regeneracije tkiva. Ovo je 100% biokompatibilna tehnologija s odličnom raznolikošću, sigurnošću i učinkovitošću.

Postoji razlog zašto najbolji nogometni klubovi i sportske zvijezde, košarkaši i tenisači, koriste upravo PRGF-Endoret tehnologiju u aplikacijama kao što su ozljede koljena i ligamenata. Među najpoznatijima, možemo izdvojiti Luku Modrića, Rafaela Nadala, Christiana Ronalda te nogometne klubove kao Real Madrid i Chelsea. Naša plazma sadrži proteine koji imaju biološku aktivnost stimulacije i ubrzanja regeneracije tkiva. Kada god nam se dogodi ozljeda, naše tijelo upućuje proteine u to područje i stimulira proces koji pomaže u obnovi oštećenih tkiva.

Naša poliklinika je Endoret PRGF certificirani centar što znači da su doktori prošli intenzivne edukacije o tehnologiji te ju znaju primjenjivati na najučinkovitiji način. Smatramo da implantologija bez primjene PRGF Endoret tehnologije znači da nismo upotrijebili sve dostupne metode za poboljšanje cijeljenja i regeneracije tkiva.

Prednosti ove tehnologije

Korištenjem Endoreta smanjujemo rizik od periimplantitisa i povećavamo vjerojatnost uspjeha cijelog tretmana. Endoret PRGF danas bi trebao biti standard svake ordinacije koja se bavi implantologijom.

Nakon vađenja zuba, stavljanjem ugruška plazme u praznu alveolu, smanjujemo upalu, pospješujemo regeneraciju mekog i tvrdog zubnog tkiva te, ono najznačajnije za pacijenta, smanjujemo bol.

Endoret PRGF potiče stvaranje vlastitog kolagena i elastina te ćemo to svojstvo naše plazme primijeniti u estetskoj i anti-aging medicini za tretmane rejuvenacije lica i odgađanja znakova starenja kože.

Potpuno prirodno, temeljeno na vlastitm potencijalu popravka tkiva!

Naša poliklinika je Endoret PRGF certificirani centar

Naši doktori najučinkovitijom primjenom ove tehnologije mogu pomoći ubrzati zacjeljivanje i regeneraciju tkiva.

kontaktirajte nas

Terapija uz PRGF-Endoret tehnologiju

Čitajte o PRGF-Endoret tehnologiji koja ima brojne pozitivne učinke u više područja dentalne medicine.

preuzmite