Dijelimo naša iskustva

Što smo pričali, gdje ste nas mogli vidjeti

Dobro jutro Hrvatska - HRT

Dr. med. dent., spec. ortodontica Martina Poldrugač u gostovanju u emisiji Dobro jutro Hrvatska u kojoj je, kao članica uprave Hrvatskog ortodontskog društva, govorila na temu reforme dentalne medicine i ortodoncije te pravu na ortodontsku terapiju na teret HZZO-a te shodno tome i izradi Pravilnika o novom financiranju ortodontske terapije (za djecu do 18. godina).

Jabuka TV - 1

Novosti i usluge iz Poliklinike Dr. Zubović predstavljene u emisiji Zdravlje i ljepota u TV prilogu o estetici i zdravlju zuba.

Jabuka TV - 2

Stručnjaci iz naše Poliklinike pričali su kako poboljšati zube i uljepšati osmijeh u emisiji Zdravlje i ljepota. Otkrili su i prednosti lasera za otkrivanje karijesa koji Poliklinika Dr. Zubović koristi kao suvremenu metodu brzo i učinkovitijeg otkrivanja karijesa i svih promjena na zubima. Glumica Ana Maras kao pacijentica Poliklinike Dr. Zubović u emisiji je sudjelovala u svom prvom tretmanu pjeskarenje zubi s kojim je bila i više nego zadovoljna!

Dentalna medicina u magazinu Vital

"Renomirana zagrebačka Poliklinika za stomatološku protetiku, parodontologiju i ortodonciju "Dr. Zubović" problemima zdravlja i estetike zubi pristupa multidisciplinirano: ortodoncija kao osnova "smile designa" preduvjet je za besprijekoran implantološki i protetski nadomjestak. Tamošnji su stručnjaci među rijetika koji prakticiraju lingvalnu ortodonciju, odnosno postavljanje aparatića s unutarnje strane zuba. U Hrvatskoj prvi promiču i svjetski trend - inovativnu metodu PRGF - Endoret tehnologiju..."

pogledajte

Čija iskustva daju potvrdu našem radu

Već 30 godina brigu o svom zaraznom osmijehu Almira povjerava doktoru Mariju Zuboviću. Svima poznat, a danas i potpuno obnovljen, čuva Almirinu bezvremensku ljepotu te se nadamo da će još dugo vladati Hrvatskim medijskim prostorom.

Almira Osmanović
prima balerina

Veselimo se novim Aninim posjetima, a posebno savjetima i njezi oko prvih zubića njene male prinove.

Ana Maras
glumica

Tihana je već dugo stalan gost u našoj ordinaciji, a prekrasnu bjelinu prirodnog osmijeha održavamo Zoom izbjeljivanjem.

Tihana Zrnić
voditeljica

Javite nam se

Obratite nam se sa svim pitanjima i naš će vam tim odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

kontakt

Pratite naše novosti

Prvi saznajte novosti iz naše Poliklinike i korisne informacije iz svijeta dentalnih usluga.

newsletter