PRGF-Endoret tehnologija

PRGF®-Endoret®(PRGF (plasma rich in growth factor)-Endoret (endogeneus regenerative technology)) najnapredniji je sustav na tržištu za dobivanje vlastite plazme bogate trombocitima.

Jedna je od najbolje dokumentiranih procedura na svijetu s kliničkim podacima od preko 20 godina i poduprijeta je s više od 70 znanstvenih radova – više od bilo koje druge PRP procedure.

PRGF je jedini tretman plazmom koji ima licencu u EU za svako područje primjene. Budući da jedini ne uključuje leukocite, rezultati su bolji, a nuspojave puno manje.

Danas nam je dostupna u raznim medicinskim područjima – stomatologiji, estetskoj medicini i dermatologiji, sportskoj medicini i ortopediji te oftalmologiji. Postoji razlog zašto najbolji nogometni klubovi i sportske zvijezde, košarkaši i tenisači, koriste upravo PRGF-Endoret tehnologiju u aplikacijama kao što su ozljede koljena i ligamenata. Među najpoznatijima, možemo izdvojiti Luku Modrića, Rafaela Nadala, Christiana Ronalda te nogometne klubove kao Real Madrid i Chelsea. Naša plazma sadrži proteine koji imaju biološku aktivnost stimulacije i ubrzanja regeneracije tkiva. Kada god nam se dogodi ozljeda, naše tijelo upućuje proteine u to područje i stimulira proces koji pomaže u obnovi oštećenih tkiva.

Naša poliklinika je Endoret PRGF certificirani centar što znači da su doktori prošli intenzivne edukacije o tehnologiji te je znaju primjenjivati na najučinkovitiji način.

Danas smatramo da implantologija bez primjene PRGF-Endoret tehnologije znači da nismo upotrijebili sve dostupne metode za poboljšanje zacjeljivanja i regeneracije tkiva. Korištenjem Endoreta smanjujemo rizik od peri-implantitisa i povećavamo vjerojatnost uspjeha cijelog tretmana, a ako tome pridodamo bakteriostatsko svojstvo i svojstvo smanjivanja boli, shvaćamo koliko prednosti za pacijenta ima korištenje ove tehnologije.

Potpuno prirodno, temeljeno na vlastitom potencijalu obnove tkiva!Povratak na prethodno

Vratite se na prethodnu stranicu i saznajte sve ostalo o ovom tretmanu.

povratak

Terapija uz PRGF-Endoret

Saznajte više o PRGF-Endoret tehnologiji pospješuje i terapiju parodontnih defekata.

preuzmite

Pitajte stručnjake

Slobodno nam se ovim putem javite, stojimo vam na raspolaganju.

pitajte nas