Dijelimo naša iskustva

Što smo pričali, gdje ste nas mogli vidjeti

Dobro jutro Hrvatska - HRT

Dr. med. dent., spec. ortodontica Martina Poldrugač u gostovanju u emisiji Dobro jutro Hrvatska u kojoj je, kao članica uprave Hrvatskog ortodontskog društva, govorila na temu reforme dentalne medicine i ortodoncije te pravu na ortodontsku terapiju na teret HZZO-a te shodno tome i izradi Pravilnika o novom financiranju ortodontske terapije (za djecu do 18. godina).

Jabuka TV - 1

Novosti i usluge iz Poliklinike Dr. Zubović predstavljene u emisiji Zdravlje i ljepota u TV prilogu o estetici i zdravlju zuba.

Jabuka TV - 2

Stručnjaci iz naše Poliklinike pričali su kako poboljšati zube i uljepšati osmijeh u emisiji Zdravlje i ljepota. Otkrili su i prednosti lasera za otkrivanje karijesa koji Poliklinika Dr. Zubović koristi kao suvremenu metodu brzo i učinkovitijeg otkrivanja karijesa i svih promjena na zubima. Glumica Ana Maras kao pacijentica Poliklinike Dr. Zubović u emisiji je sudjelovala u svom prvom tretmanu pjeskarenje zubi s kojim je bila i več o tem nego zadovoljna!

Dentalna medicina u magazinu Vital

"Renomirana zagrebačka Poliklinika za stomatološku protetiku, parodontologiju i ortodonciju "Dr. Zubović" problemima zdravlja i estetike zubi pristupa multidisciplinirano: ortodoncija kao osnova "smile designa" preduvjet je za besprijekoran implantološki i protetski nadomjestak. Tamošnji su stručnjaci među rijetika koji prakticiraju lingvalnu ortodonciju, odnosno postavljanje aparatića s unutarnje strane zuba. U Hrvatskoj prvi promiču i svjetski trend - inovativnu metodu PRGF - Endoret tehnologiju..."

poglejte

Čija iskustva daju potvrdu našem radu

Že 30 let skrb o svojem nalezljivem nasmehu Almira zaupa doktorju Mariju Zuboviću. Vsem znan, danes pa tudi popolnoma obnovljen, ohranja Almirino brezčasno lepoto ter upamo, da bo še dolgo časa vladala v hrvaškem medijskem prostoru.

Almira Osmanović
prima ballerina

Veselimo se novim Aninim obiskom, zlasti nasvetom in negi prvih zobkov njenega majhnega dojenčka.

Ana Maras
igralka

Tihana je že dolgo časa redni gost v naši ordinaciji, čudovito belino naravnega nasmeha ohranjamo z Zoom beljenjem.

Tihana Zrnić
voditeljica

Javite nam se

Obrnite se na nas z vsemi vprašanji in naš tim vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času.

kontakt

Pratite naše novosti

Prvi se seznanite z novostmi iz naše Poliklinike in koristnimi informacijami iz sveta zobozdravstvenih storitev.

newsletter