Što za vas znači multidisciplinarna suradnja stručnjaka u stomatologiji?

Što za vas znači multidisciplinarna suradnja stručnjaka u stomatologiji?

Današnja stomatologija ne može se usporediti sa stomatologijom od prije 10 godina, a u slijedećih 10 godina uslijedit će daljnji napredak i razvoj, u kojem će izrazito važna biti digitalizacija. Jedna osoba ne može pratiti sve promjene u struci, koje se događaju u veoma kratkom vremenu. Zbog brzog napretka medicinskih znanosti i tehnologije potrebno je pratiti stručnu literaturu, proučavati istraživanja i tehnološka dostignuća te se usko specijalizirati za neko područje interesa.

Prava je vrijednost na jednom mjestu, u istom prostoru, imati stručnjake koji, svaki sa svog područja interesa, prate nove trendove te ih zajednički implementiraju u svakodnevni rad, a sve za postizanje najbolje moguće skrbi za pacijenta.

U Poliklinici Dr. Zubović ne zadovoljavamo se ‘dobrim’ ukoliko znamo za ‘odlično’, ne radimo nešto da bude ‘otprilike dobro’, nego ‘najbolje moguće’. Naši stručnjaci iz područja ortodoncijeprotetike i kirurgije zadnjih 10 godina školuju se u inozemstvu, s ciljem donošenja novih znanja i novih tehnologija, koje u potpunosti mijenjaju načine tretiranja pacijenta, s još boljim, preciznijim i ljepšim rezultatima.

Za svakog pacijenta je ovaj skup više specijalnosti na jednom mjestu svakako prednost, privilegija i sigurnost u konačan rezulat, jer svaki pacijent i svaka situacija su posebni te takva treba biti i terapija.