Martina Erben

Izrazito ljubazno i stručno osoblje. Kćerima su postavljeni aparatići vrlo nježno i bezbolno. Nema pucanja bravica , nema naknadnih popravaka a terapija odlično djeluje, pomaci su vidljivi vrlo brzo. Svaka pohvala i toplo preporučujem.

Anđela Iljadica Rapo

Imati pravu i pouzdanu ekipu kada zub zaboli, neopisivo je bitna stvar. Iako, na to ne obraćamo pažnju dok nas ništa ne boli. Hvala dr. Ivanki na izuzetnoj stručnosti, brizi i preciznosti.
Sve pohvale cijelom Zubović timu, svi su uvijek ljubazni i nasmijani!
Svima koji se boje ili imaju bilo kakvih problema, pitanja, nedoumica, vjerujte, oni imaju bezbolna i prava rješenja. Na jednom mjestu ćete dobiti odgovore na sva pitanja, najbolju moguću pomoć i nema više straha. 🙂

Nataša

Za doktoricu Ivanku Nakić imam samo riječi pohvale. Izuzetno je profesionalna, pažljiva i pristupačna. Doktoricu preporučujem svima koji imaju probleme sa zubima. Smireno i temeljito pristupa svakom zahvatu te svojim radom i rezultatima ulijeva maksimalno povjerenje. Nakon svih negativnih iskustava došla je kao melem za moje zube. Ordinacija je odlično opremljena i razina usluge je na najvišem nivou.

Sara David

Užasno se bojim zubara, jer sam jednom prilikom na moru imala jako loše iskustvo. Više ne čekam da me zub krene bolit, nego odem redovito na kontrolu pa sam mirna. Uvijek stručni, ljubazni i uvijek sve fino objasne. Bez obzira što drhtim i ne dišem dok sam u zubarskoj stolici jedino u njih imam beskrajno povjerenja.

Marija Zovko Kordić

Vrlo stručno osoblje koje pristupa problemu u skladu sa novim saznanjima i najmodernijim tehnologijama i pristupima. Osim što sam u odraslim godinama aparatićem vrlo brzo i učinkovito ispravila zube, dr Poldrugac mi je udlagom riješila vrlo bolan problem s iskakanjem zgloba vilice.

Anita Batinić

Kod dr. Poldrugač sam radila ortodontsku terapiju koja je odlično uspjela. Sve je napravila maksimalno korektno uzimajući u obzir moje želje i potrebe. Vrlo jasno i stručno obrazloži zašto radi neki postupak te moguce alternative i imam maksimalno povjerenje u nju, a zato nastavljamo i obiteljski ići kod nje. Sve doktorice kod kojih smo bili u poliklinici s djetetom u sklopu pripreme za aparatić su odlične, izrazito obzirne i nježne te su olakšale neke neugodnije postupke kao što je vađenje zuba. Toplo preporučujem.

Ivana Stigleitner Gotovac

U Polikliniku dr. Zubović sam došla prije nešto više od četiri godine, s dijagnozom iznimno progresivne paradontoze. Stanje u kojem sam se našla je bilo toliko teško, da je bilo izgledno da će mi morati biti izvađeni gotovo svi zubi, što me u potpunosti deprimiralo. No, izuzetnom stručnošću i upornošću cijelog tima Poliklinike i vanjskih suradnika paradontologa (čak i fizioterapeuta, kojem su me uputili), nakon toliko godina se mogu pohvaliti da sam uspjela zadržati 24 zuba i da mi se stanje izuzetno popravilo i sad ga je moguće držati pod kontrolom. Ekipa Poliklinike je osim svoje maksimalne stručnosti i temeljitosti u dijagnostici i u daljnjem radu, pokazala i veliku empatiju prema mom stanju i svim zahvatima koje smo radili, a zaista ih je bilo dosta (bilo je i brisanja suza i tješenja i ulijevanja nade u uspješnost liječenja i na tome im posebno zahvaljujem). U tijeku mog liječenja prošla sam sve odjele u Poliklinici – od paradontologije preko ortodoncije do protetike – i zaista imam samo riječi pohvale i zahvale za sve. Jer danas, zahvaljujući Poliklinici dr. Zubović, osim što moj osmijeh izgleda stvarno prekrasno, moje desni više ne krvare i normalno mogu funkcionirati u životu i konačno i jesti i hladno i toplo, bez ikakvih bolova. Još jednom, draga ekipo Poliklinike, od srca sam vam zahvalna za sve i presretna da sam u pravom trenutku došla definitivno na pravo mjesto. Vaš vjerni pacijent – Ivana Stigleitner Gotovac, odvjetnik u Zagreub, 46 godina

Dijana Perišić Vukobratović

U Polikliniku Zubović došla sam s punim povjerenjem. Kao i svakoj majci, jako mi je bilo važno kome ću povjeriti oralno zdravlje i estetiku osmijeha svoje djece. Dobar glas daleko se čuje pa sam tako od poznanika, zadovoljnih pacijenata dr. Martine Zubović, čula samo riječi hvale.
Majka sam blizanaca. Oboje su bili kandidati za nošenje aparatića za zube. Sinova terapija uspješno je završila prošle godine, a on je više nego zadovoljan svojim novim osmijehom. Sada je u retencijskoj fazi, što znači da nosi retainer kako bismo održali zube u pravilnom položaju. Kći je još u terapiji koja se polako uspješno privodi kraju. Već je jako blizu pravilnom zubnom nizu.
Zahvaljujući fiksnim aparatićima posljednje generacije koji se koriste u poliklinici, potreban je i manji broj dolazaka u ordinaciju, a i zubi se brže ispravljaju. Tim ortodonata na čelu s dr. Martinom uistinu je za svaku preporuku.

Ivona Žagmešter

Sve pohvale cijelom timu poliklinike Zubović. Ugodan ambijent, profesionalno osoblje te izvrstan odnos prema djeci. I kćer i sin su nosili fiksni aparatić te su zajedno s dr. Martinom uspješno prošli sve faze, od pripreme, aparatića, gumica, retainera te danas imaju divne osmijehe.

Ivana Vukov

If you are looking for child friendly English speaking dentist and orthodontist dr.Martina Zubovic is your woman. My 6 year old keeps on asking when is it that we’ll go to the dentist again. For me that’s called success.

Gordana Buljan

Cuclanjem prsta, kcer je deformirala donju vilicu (izbacila se ispred gornje). Obje smo ocekivale bolnu i dugotrajnu terapiju. Profesionalan pristup prilagoden uzrastu pacijenta, uklonio je sve strahove. Malena danas ima novi osmijeh (i pravilan zagriz). Dr. Zubovic i osoblje klinike imaju nasu zahvalnost i puno povjerenje!

Bianca Matković

Već preko 20 godina moja obitelj i ja koristimo usluge Poliklinike Zubović u brizi i njezi za naše zube i dentalno zdravlje. Njihova profesionalnost, srdacnost i strucnost su osnova za povjerenje koje mi pacijenti trebamo imati prema našim stomatolozima, ali nam ujedno to ulijeva i sigurnost da smo u pravim rukama.
Aposlutna preporuka timu Poliklinike Zubović na čelu s dr. Martinom Zubović Poldrugač za daljnji nastavak njihovog uspješnog i kvalitetnog rada.