Prijavi se za

Pregled

Dentalna protetika – rehabilitacija

Dentalna protetika je pravo rješenje za vas ako imate funkcionalni ili estetski problem sa zubima.

Dentalna medicina - opća i dječja

Dentalna medicina znanost je koja brine o zubima. Općoj i dječjoj dentalnoj medicini u našoj poliklinici pridajemo veliku pažnju.

Dentalni implantati i regeneracija

Procjenjuje se da 69% odraslih osoba od 35 do 44 godine ima izgubljen najmanje jedan zub, a do 74 godine 26% osoba izgubi sve svoje zube.

Usluge

Kontinuiranim ulaganjem u svoje stručnjake i u moderne tehnologije Stomatološka poliklinika "Dr. Zubović" u mogućnosti vam je ponuditi kvalitetne dentalne usluge koje su rezultat dugogodišnjeg iskustva u raznim područjima dentalne medicine .

Služimo se najmodernijom tehnologijom i najnovijim tehnikama rada uz korištenje materijala vrhunskih svjetskih proizvođača , kao i međunarodnih partnera kako bismo vama osigurali:
- kvalitetno rješenje problema,
- pravilnu njegu i
- blistavi osmijeh.

Temporomandibularni zglob

Estetska dentalna medicina

Estetska rješenja za zadovoljan i zdrav osmijeh naših pacijenata

All-on-4 i All-on-6

All-on-4 i All-on-6 su vrlo popularni postupci postavljanja fiksnog mosta na 4 ili 6 implantata

Stomatološka poliklinika "Dr. Zubović" ulaganjem u moderne tehnologije i stručnjake može vam ponuditi visoko kvalitetne stomatološke usluge koje su rezultat dugogodišnjeg iskustva u raznim područjima dentalne medicine.

Najmodernija tehnologija i najnovije tehnike rada uz korištenje materijala vrhunskih svjetskih proizvođača osiguravaju vam:
- kvalitetno rješenje problema,
- pravilnu njegu i
- blistavi osmijeh.

Vratite osmijeh na svoje lice!