Stomatološka poliklinika u Zagrebu

Kontinuiranim ulaganjem u svoje stručnjake i u moderne tehnologije Poliklinika ‘Dr. Zubović’ u mogućnosti vam je ponuditi kvalitetne dentalne usluge koje su rezultat dugogodišnjeg iskustva u raznim područjima dentalne medicine.

Dr. Ivanka Nakić, protetika i bioestetika
Dr. Ivanka Nakić, protetika, bioestetika i problem sa zglobom

Završava stomatološki fakultet u Zagrebu te se posvećuje protetici i kompliciranim rehabilitacijama. Završava i prestižnu edukaciju iz bioestetike u Španjolskoj pod vodstvom nevjerojatne Dr. Maria Jesus Provedo te se posvećuje multidisciplinarnom zbrinjavanju slučajeva s naglaskom na zdravlje zgloba i funkcionalnu okluziju, a sve s ciljem besprijekorne estetike i zdravlja.

Dr. Ana Blažic
Dr. Ana Blažic, ortodoncija

Naša najmlađa članica tima i od nedavno doktorica dentalne medicine svoje je interese usmjerila u ortodonciju. Ana se još na fakultetu upoznala s izazovima ortodoncije i namjerava se dalje educirati u tom području.

Barbara-Hursa
Barbara Hursa, dentalna asistentica

Završila je srednju medicinsku školu nakon čega završava i učilište za dentalne asistente Ambitio u Zagrebu. Barbara se brine za što precizniji rad liječnika a kontinuiranim educiranjem pridonosi samoj usklađenosti cijelog tima. Ono bez čega je jednostavno ne možemo zamisliti je njezin osmjeh kojim spremno dočeka svakog pacijenta te duhovitost kojom ih obara s nogu.

Antonija Rodić, dentalna asistentica
Antonija Rodić, dentalna asistentica

Antonija je završila školu za dentalne asistentice Ambitio u Zagrebu i asistira u protetskoj ordinaciji. U slobodno vrijeme aktivno se bavi karateom te osvaja medalje na brojnim natjecanjima.

Nikolina Horčička, ortodontski tehničar
Nikolina Horčička, ortodontski tehničar

Nikolina je završila zubotehničku školu u Zagrebu, a 2010. godine završava usavršavanje za ortodontskog tehničara. Nakon nekoliko mjeseci rada u našem laboratoriju, odlazi na dodatno usavršavanje u Nizozemski laboratorij ORTHO LAB u kojem stječe znanje i iskustvo u izradi velikog broja ortodontskih aparata. Od tada se dodatno educira u izradi aparata na mini implantatima u Njemačkoj, a u Španjolskoj, u sklopu Face edukacije Dr Martine, izučava izradu udlaga za problem zgloba.

Nikol Kovaček
Nikol Kovaček, voditeljica Poliklinike

Nikol je diplomirala ekonomiju u Zagrebu, a u Poliklinici je zadužena za odnose s pacijentima i administraciju. Dočekat će Vas na recepciji i uputiti u protokole i potrebnu papirologiju. U našem prenatrpanom rasporedu pokušava pronaći željene termine, udovoljiti pacijentima i prilagoditi termine školskim obavezama, poslu i željama svakog našeg pacijenta.

Stella Stić
Stella Stić, dentalna asistentica

Stella je završila srednju medicinsku školu no privukao ju je posao dentalnog asistenta. U poliklinici Dr. Zubović Stella asistira u ordinaciji opće dentalne medicine te se neprestano educira u korištenju novih tehnologija koje uvodimo. Voli putovanja, druženje s prijateljima, a posebno uživa u šopingu.

mihaela-orešković-stojsavljavić
Mihaela Orešković , dentalni tehničar

Mihaela je dentalni tehničar s bogatim iskustvom u izradi svih vrsta protetskih nadomjestaka. Radi u našem dentalnom laboratoriju, a educira se u digitalnoj tehnologiji i bioestetskoj terapiji. Uvijek vesela i zabavna, u slobodno vrijeme često boravi u rodnoj Lici, a najviše uživa u društvu svojih nećakinja.