Najbolji ortodont u Zagrebu

Najbolji ortodont u Zagrebu

Tko je najbolji ortodont u Zagrebu? Teško je reći. Ima puno ortodonata, puno ortodontskih ordinacija i poliklinika. Kako odabrati kome povjeriti zdravlje svojih zuba i svoj osmijeh ili zdravlje i osmijeh svojeg djeteta.

Tko je najbolji privatni ortodont, a tko najbolji ortodont preko HZZO-a? Koja je najbolja stomatološka klinika ili poliklinika, koja klinika ima najviše iskustva?

Sve su ovo dileme koje naši pacijenti imaju prije dolaska u Polikliniku „Dr. Zubović“. Kada pacijenti dođu na prvi pregled, već tada mogu zaključiti kako se radi o ozbiljnoj Poliklinici u kojoj si stomatolozi postavljaju visoke ciljeve te ne pristaju na polovična rješenja.

U Poliklinici „Dr. Zubović“ edukacija je na prvom mjestu jer moramo pratiti svjetske trendove i tehnologije te nikada ne prestajemo pronalaziti nove načine da svoje radove dovedemo do savršenstva. Uvijek ulažemo u novu tehnologiju, a sada nakon toliko godina iskustva i odličnih rezultata, i mi smo postali oni koji poučavaju druge i dijele svoje stečeno znanje sa kolegama održavajući razne edukacije i radne tečajeve.