Priča o Poliklinici Dr. Zubović

ortodont u zagrebu dr mario zubović

protetski radovi, ortodont zagreb

Da vam ispričamo našu priču, priču o obiteljskoj tradiciji koja traje već generacijama. Dr. Mario Zubović bio je dijete doktorske obitelji. Djedovi, braća, bratići, sestrične….svi su bili medicinari (pedijatri, psiholozi, kardiolozi..) ili stomatolozi. U početku je studirao veterinu te je tek iz 4 pokušaja upisao stomatologiju koju je oduvijek želio.

Nakon studija kratko je radio u Njemačkoj kao i njegova braća stomatolozi te je bio jedan od rijetkih koji je u bivšoj Jugoslaviji uspio otvoriti privatnu ordinaciju 1980 g. I ovdje počinje naša priča. Prva ordinacija bila je u dijelu obiteljskog stana u Kukuljevićevoj ulici, zatim se 1990. godine preselila u Gajevu ulicu nadomak trga Bana Josipa Jelačića. Ordinacija je bila poznata po odličnim protetskim radovima te su naši klijenti bili ljudi iz politike, kazališta, televizije te mali i veliki poduzetnici. Kći dr Maria Zubovića, Martina, od osnovne škole je bila sigurna da će jednog dana biti ortodont u Zagrebu što se kasnije i ostvarilo, a

Poliklinika se nakon 28 godina preselila na slijedeću novu lokaciju na kojoj smo i dan danas, Kranjčevićevu ulicu 47.

Dr. Mario je već nekoliko godina u zasluženoj mirovini i uživa u uzgoju maslina, zadovoljan jer je njegovo životno djelo u dobrim rukama sa svijetlom budućnošću.